Fenerbahçe’den 30 milyon euro bonservis bedeliyle Brighton’a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, yeni takımıyla çıktığı ilk antrenmanda sakatlandı. Yapılan tetkiklerde grande 2 kas yırtığı tespit edildi. Milli oyuncu, en az 4-5 hafta sahalardan uzak kalacak. Ferdi, milli takım kadrosuna da bu nedenle alınmadı.

WESLEY AL NASSR’A GİTTİ

Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Wesley, Arabistan’a gittin. Corinthias, Al-Nassr’la 18 milyon euro bonservis ve 4.5 milyon euro da bonus karşılığında anlaştı. Genç kanat oyuncusu da dün resmi imzayı attı. Wesley, Al Nassr da 80 numaralı formayı giyecek

SIRA GELDİ MEDİNA’YA

Amrabat’ı kadrosuna katarak orta sahasını güçlendiren Fenerbahçe’nin şimdiki hedefi; Boca Juniors’ın genç yıldızı Cristian Medina… Güney Amerika basını, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho’nun Medina’yı kadrosunda görmek istediğini ve 2 Eylül’e kadar Fenerbahçe’nin teklifini artırıp, transferi bitirebileceğini iddia etti.

JOSE KALİTELİ YAPACAK

Fransızların efsane isimleri arasında yer alan eski futbolcu Christian Karembeu, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho’dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Karembeu, “Jose Mourinho Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir teknik direktör. Fenerbahçe’ye üst düzey bir kalite getirecektir” dedi.

Kaynak: FotoMaç