Devler Ligi’ne veda eden Fenerbahçe’de gözler transfere çevrildi.

Ferdi’nin İngiliz ekibi Brighton ile anlaşmasından sonra milli oyuncunun boşluğunu doldurmak için sol bek ve orta saha transferi için çalışmalarına başladı.

Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda hareket eden sarı lacivertli kurmaylar, Avrupa’da ses getirecek bir yıldıza Fenerbahçe forması giydirmek için kolları sıvadı.

Bir yandan kadrosunu güçlendirmek için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe’nin yıldızlarına teklifler gelmeye devam ediyor.

Antonio Conte’nin Napoli’ye gelmesiyle birlikte kadrosunda önemli değişikliğe giden İtalyan ekibi gözünü Sebastian Szymanski’ye dikti.

Geçtiğimiz sezondan itibaren Polonyalı oyuncuyla ilgilenen Napoli’nin 20 milyon Euro’luk bir teklif yapmaya hazırlandığı vurgulandı.

TRANSFERDE MOURINHO ETKİSİ

Fotomac.com.tr editörü Enes Cevahirci’nin İtalyan basınından derlediği habere göre; Szymanski’nin menajeri Mariusz Piekarski, Oyuncunun kariyerini düşünerek Mourinho gibi önemli bir teknik direktör ile çalışmak istediği ve Fenerbahçe’de kalmaya sıcak baktığını ifade etti.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 5 maça çıkan Polonyalı oyuncu 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.

25 yaşındaki yıldız oyuncunun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

Fenerbahçe’nin 9.75 milyon Euro bedelle transfer ettiği Szymanski’nin piyasa değeri ise 19 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: FotoMaç