Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’e 3 galibiyet ve 1 beraberlik ile başladı ve şuan 10 puan ile liderlik koltuğunda. Bu sezon özellikle sarı lacivertli taraftarların dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho’dan beklentileri olan şampiyonluk dolayısıyla yönetim kolları sıvadı.

Ferdi Kadıoğlu’nı İngiliz ekibi Brighton’a yolculayan Fenerbahçe’de sol bek arayışları devam etmekteydi. Kulübün sevilen oyuncudan elde ettiği 30 milyon Euro bonservis bedeli ile kadroya yapacağı takviyeler merakla bekleniyordu.

Süper Lig devi, aylardır görüşme halinde olduğu Faslı oyuncu Sofyan Amrabat’ı taraftarlara müjdelemesinin ardından sol bek için yarım kalan görüşmelere yöneldi.

İşte Mourinho’nun kadroya katması ve Ferdi Kadıoğlu’ndan boşalan pozisyonda oynatması beklenen iki isim…

Ben Chilwell

27 yaşındaki İngiliz sol bek, Premier Lig ekiplerinden Chelsea’de forma giyiyor.

Fenerbahçe yönetiminin haftalık 200 bin Pound kazanan Chilwell için Chelsea’ya “maaşını yarı yarıya ödeyelim” teklifini yaptığı ve İngiliz ekibinin bunu kabul ettiği belirtildi.

Ayrıca The Telegraph’ın haberine göre önümüzdeki günlerde karar verecek Chilwell’in Fenerbahçe’yi seçmemesi halinde kariyerinde ciddi bir aksama gerçekleşecek.

Haberde transferi gerçekleşmemesi halinde takımdan uzakta antrenman yapmaya devam edeceği ve Ocak transfer dönemine kadar sahalarda boy gösteremeyeceği belirtiliyor.

Archie Brown

22 yaşındaki oyuncu, Belçika ekiplerinden Gent’te sol bek pozisyonunda görev alıyor.

Ben Chilwell’de sorun çıkması halinde Gent’in yıldızı için tüm imkanların seferber edilmesi planlanıyor.

Piyasa değeri 5 milyon Euro olan İngiliz oyuncu, Gent forması ile geçen sezon 44 maçta görev aldı ve 4 asist yaptı.

Kaynak: FotoMaç