21 Eylül Cumartesi günü saat 20:00’da oynanacak olan derbiye, ülkedeki milyonlarca futbolsever dışında dünya genelinde yoğun bir ilgi var. Transfer döneminde takımların renklerine bağladığı yıldız oyuncular sayesinde bu sezon Süper Lig’de mücadelenin zirve yapacağı rahatlıkla öngörülebiliyor.

100’DEN FAZLA ÜLKEDE CANLI YAYIN

Fenerbahçe – Galatasaray derbisi dünya çapında 5 kıtada canlı olarak yayınlanacak. Derbi ayrıca Digiturk’ün her hafta 4 maç için sunduğu İngilizce dil seçeneğiyle de seyirciyle buluşacak ve dünya çapında 100’den fazla ülkede canlı yayınlanacak.

Dev mücadelede 24 stadyum kamerasıyla sporseverler müsabakanın her anını izleyecek. 24 stadyum kamerası ve 1 drone kameranın yanı sıra, 2 motosiklet kamerası ile takımların tesislerden stada gelişine kadar her an canlı yayınlarla futbolseverlere aktarılacak. Öte yandan 100 kişilik prodüksiyon ekibi ve yayın aracı OBVAN içerisinde bulunan 20 kişilik ekiple derbi ekranlara gelecek.

Dev derbi için Fenerbahçe ve Galatasaray’dan birbiri ardına antrenman paylaşımları geliyor.

FENERBAHÇE’NİN HAZIRLIKLARI

Fenerbahçe Futbol Takımı, Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray’ı ağırlayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. İşte antrenmandan kareler…

GALATASARAY’IN HAZIRLIKLARI

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’de 6. hafta çıkacağı Fenerbahçe deplasmanına yönelik hazırlıklarını sürdürüyor. İşte antrenmandan görüntüler…

Kaynak: FotoMaç