Ferdi Kadıoğlu’ndan gelen 30 milyon Euro’luk bonservis girdisi Fenerbahçe’nin elini rahatlattı. Sarı-lacivertliler artık daha rahat hamleler yapabilecek duruma geldi.

Kulüp 6 numara, 8 numara ve sol bek konusunda çalışmalarına devam ediyor. Liste başı isimler belli. Bunların alternatifleri de var ancak yönetim ve Ali Koç, Sofyan Amrabat, Archie Brown ve Cristian Medina isimlerinin bitirilmesi konusunda büyük mesai harcıyor.

Detaylar şöyle:

AMRABAT’TA RAKİP VAR

Fenerbahçe, Sofyan Amrabat ile söz kesti. Oyuncunun Jose Mourinho ile konuşması da süreci etkiledi ancak bu transfer hâlâ  bitmedi. Fiorentina; Fenerbahçe’nin 2 milyon Euro kiralama ve 12 milyon Euro zorunlu satın alma şeklindeki son teklifini bekletiyor.

Napoli ve Everton’ın da Faslı ön liberoyu istediği, bu nedenle Fiorentina’nın işi ağırdan aldığı konuşuluyor.

ARCHIE BİTTİ BİTİYOR

Gent forması giyen sol bek Archie Brown transferinde sona yaklaşıldı. Sarı-lacivertliler 22 yaşındaki futbolcunun bonservisini alacak.

Sportif direktör Mario Branco, oyuncu ve temsilcisiyle yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdi. Archie Brown Fenerbahçe’nin önerdiği sözleşme şartlarını kabul etti. Gent 10 milyon Euro istese de bonservis pazarlıkları devam ediyor.

MEDINA’YA YENİ TEKLİF

Geleceği yatırım olarak düşünülen 8 numara Cristian Medina için yeni teklif yapıldı. Boca Juniors, oyuncunun 20 milyon Euro’luk satın alma bedelinin ödenmesinde ısrar ederken Fenerbahçe ‘bonus’lar dahil olmak üzere 17 milyon Euro’ya kadar çıkıldı. Medina karar bekliyor.

Kaynak: Sözcü