Fenerbahçe’nin Jose Mourinho ile sözleşme imzalamasının ardından gözler sarı-lacivertlilerin yapacağı transferlere çevrildi.

NTV Spor’un İngiliz basınından derlediği habere göre; Sarı-lacivertlilerin dünyaca ünlü hocası Jose Mourinho, eski öğrencisi olan 3 futbolcuya yönelebilir.

İLK BOMBA MATIC!
Rade Krunic ve Miha Zajc’ın beklenen performansı verememesi üzerine harekete geçen yönetim, orta saha bölgesine önemli bir takviye planlıyor.

Nokta atışı bir transfer hedefinde olan Kanarya, Lyon’da forma giyen Nemanja Matic’in peşine düştü.

Mourinho’nun Chelsea, Manchester United ve Roma’da birlikte çalıştığı Nemanja Matic ile son kez bir araya gelebileceği belirtildi.

LINGARD SÜRPRİZİ!
Jose Mourinho döneminde yıldızı parlayan Manchester United’ın eski futbolcusu Jesse Lingard da Fenerbahçe’nin transfer için yönelebileceği bir başka isim olarak gösterildi.

Mourinho’nun Manchester United döneminde 100’ün üzerinde maçta forma giyen Lingard, 31 gollük katkı vermişti.

Portekizli hocanın Fenerbahçe’nin başına geçmesi, Güney Kore ekibi FC Seul’de forma giyen Lingard için Avrupa futboluna dönüşün kapısını açabilir.

AZPILICUETA İDDİASI!
Jose Mourinho’nun Chelsea’den bir başka öğrencisi Cesar Azpilicueta da Jose Mourinho’nun isteyeceği bir başka futbolcu olabilir.

Haberde, Atletico Madrid forması giyen futbolcunun geride bıraktığımı sezon La Liga’da sadece 14 maçta ilk 11 başladığı belirtildi.

Bu nedenle daha fazla forma şansı bulmak isteyeceği bir kulüpte oynamaya sıcak bakabilecek futbolcunun yeni rotası Fenerbahçe olabilir.

Atletico Madrid ile 1 yıllık sözleşmesi kalan 34 yaşındaki futbolcunun tekrar Mourinho ile çalışması sürpriz olarak görülmüyor.

Kaynak: FotoMaç