Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım rüzgarı esiyor. Saadettin Saran’ın Ali Koç’un lehine başkan adaylığından çekilmesinin ardından adaylığını duyuran Aziz Yıldırım, iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

“Seçilirsem takımın başına Jose Mourinho’yu getireceğim” diyen Aziz Yıldırım’ın bu sözleri futbol dünyasına bomba gibi düşmüştü.

100 MİLYON EURO’LUK BÜTÇE!
Türkiye Gazetesi’nin haberine göre; Aziz Yıldırım’ın Mourinho’ya 100 milyon euro’luk bütçe sözü verdiği ve tarihin en iyi kadrolarından birini kurmak için kolları sıvadığı öğrenildi.

Kongrede yeniden başkan seçilmesi durumunda Aziz Yıldırım, Mourinho’ya ‘takımı sen kur’ diyecek ve istediği isimleri alacak.

MESUT ÖZİL ARACI OLDU!
Yıldırım’ın “Bizim hedefimiz sadece Türkiye’deki kupaları değil, Avrupa’da kupa kazanmak” diyerek Mourinho’yu ikna ettiği belirtildi.

Aziz Yıldırım ile Mourinho’nun irtibatını Fenerbahçe’nin eski yıldızı Mesut Özil’in sağladığı iddia edildi.

Real Madrid’den hocası olan Mourinho ile sürekli irtibat hâlinde olan Özil de Yıldırım’ın seçilmesi durumunda sarı lacivertli kulüpte aktif rol alacak.

Yıldırım, takımın eski efsanelerine görev vermeyi planlıyor. Mesut Özil’in yanı sıra Aykut Kocaman’ın CEO, Volkan Demirel’in de Futbol Direktörü olarak rol alacağı belirtildi.

MOU’DAN FENERBAHÇE SÖZLERİ
Jose Mourinho, Manchester United’ın başındayken Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile eşleştiklerinde “İyi bir grubumuz var. Fenerbahçe ve Feyenoord Şampiyonlar Ligi demektir. İstanbul ve Rotterdam’da büyük maçlara çıkacağız. Bu yüzden takımım adına iyi bir kura” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: FotoMaç