Süper Lig’in yeni takımı Eyüpspor, 30 yaşındaki Portekizli stoper Ruben Vezo’yu kiralık olarak renklerine bağladı.

Ligde oynadığı dört maçtan iki galibiyet ve iki beraberlikle ayrılan Eyüpspor, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Son olarak Yunanistan’ın köklü ekiplerinden Olympiakos’ta forma giyen Portekizli savunma oyuncusu Ruben Vezo, Eyüpspor’a 1 yıllığına kiralık olarak katıldı.

Ruben Vezo’nun imza töreninde açıklamalarda bulunan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, “Ruben Vezo, önemli kariyere sahip önemli bir oyuncu. Bizim de stoper mevkisinde sayısal olarak bir eksikliğimiz vardı. Ruben ile o bölgemizi güçlendirmiş olduk. Transferin gerçekleşmesinde bize kolaylık sağlayan Olympiakos Sportif Direktörü Dimitris Karpetopoulosn’e teşekkür ediyorum. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.”  dedi.

RUBEN VEZO: ‘EYÜPSPOR’DA OLMAKTAN MUTLUYUM’

Eyüpspor’a transfer olduğu için büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ruben Vezo, “Burada olduğum için çok mutluyum. Bu kulüp ve taraftar için elimden gelen her şeyi yapacağım. Sıcak karşılama için herkese teşekkür ederim. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Bu sezonki hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız.” diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon Olympiakos formasıyla beş maça çıkan Ruben Vezo, Eyüpspor’da yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Sözcü