Roma Teknik Direktörü Daniele De Rossi, Galatasaray’a transferi son anda iptal olan Nicola Zalewski’nin durumu hakkında konuştu.

Roma’nın genç yeteneği Nicola Zalewski’nin Galatasaray’a transferi son günlerde gündemi meşgul ediyordu. Ancak bu transfer hamlesi, son anda suya düştü ve oyuncu kadrodan dışı bırakıldı. Genoa maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında, konuyla ilgili gelişmeleri ve Zalewski’nin kadroya alınmamasını değerlendiren teknik direktör Daniele De Rossi durumu netleştirdi.

De Rossi, “Bu kararın kesin olduğunu düşünmüyorum. Her şey oyuncunun sona eren sözleşmesiyle bağlantılı. Bu, kulüp tarafından alınan bir karar ve bana birkaç gün önce iletildi. Futbolda hiçbir şey kesin değildir. Eğer sözleşmesinin yenilenmesi konusunda bir anlaşmaya varırlarsa, Zalewski’nin yeniden kadroya alınacağını düşünüyorum. Bu konuda her zaman sorumluluk aldım. Bu durum tamamen benim kontrolümde değil, Nicola ve kulüple bu konuyu konuşmalıyım. Sözleşme yenilendiğinde her şey eski haline döner, ama bu soruyu yanlış kişiye soruyorsunuz.” dedi.

“SORUMLULUK ALMAYA HAZIR”

Ayrıca, De Rossi sözlerine şunları ekledi:

Mayıs ayında ayrılabileceğini dile getirmiştim çünkü bu, istediğim bir durum değildi. Ancak son zamanlarda onu daha olgun ve sorumluluk almaya hazır bir oyuncu olarak görüyorum. Yine de bu kararı ben vermiyorum.

Kaynak: Sözcü