Real Madrid’de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler, Türkiye ve İspanya’daki hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

Genç yıldıza bu sezon teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından daha fazla süre verileceği belirtilmiş ve Arda, bu sezon oynanan 5 LaLiga maçının 4’ünde forma giymişti.

Bu 4 maçta toplamda 175 dakika süre alan Arda, farklı iki karşılaşmada çektiği şutun savunmaya çarpması neticesinde takımına penaltı kazandırarak gündeme gelmişti.

19 yaşındaki yetenekli yıldız, önceki sezonda da çıktığı 10 maçta 6 gol üretmiş ve taraftarların büyük beğenisini toplamıştı.

Arda Güler ile ilgili Ancelotti’nin yaptığı yeni bir açıklama ise dikkatleri üzerine çekti. İşte o ifadeler…

Real Madrid gündemine dair habercilik yapan internet sayfası DefensaCentral, ‘Ancelotti, Arda Güler’in Bernabéu’daki geleceğini değiştirdi: Karar verildi’ başlığıyla “Ancelotti’nin Arda Güler” raporunu yayımladı.

Arda’nın ilk 11 başladığı maçlardaki performansını değerlendirirken Valladolid maçını işaret edip, “İyi tepki veriyor. Valladolid’e karşı iyi iş çıkardı.” ifadelerini kullandı.

İtalyan teknik adam, ardından genç yıldızın daha fazla öne çıkacağını belirtti.

Ancelotti, Madrid kadrosunun derinliğini öne sürerek, “Takımın en iyi beşinde olması şuan için biraz karmaşık olacak.” dedi.

“Takımda şüphesiz tartışmasız bir şekilde en iyi beşte olacak hiçbir oyuncu yok.” açıklamasında bulunan Ancelotti, her oyuncunun mevcut pozisyonu korumak için çalışmaya devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Hayranları, Brahim Diaz’ın sakatlığının ardından ilk 11’de forma giyme fırsatı bulan Arda’nın bu süreci iyi değerlendirerek kendini Ancelotti’nin favorileri arasına yazdırmasını bekliyor.

Kaynak: FotoMaç