Trendyol Süper Lig’in 5’inci haftasında Sivasspor sahasında ağırladığı Gaziantep FK’yı 3-2 mağlup etti. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun maç sonu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Balde’nin gol sonrası sevinçte formasını çıkarması sonucu gördüğü ikinci sarı karttan kırmızı kartı değerlendiren Bülent Uygun, “Formayı çıkarıyor ve o da onu sevinci olarak görüyor. Bırakın sevinsin. İnsanlar artık golden sonra sevinemez oldu” diye konuştu. 

Bülent Uygun, “Bir hatayla bir gol yedik ve o golle birlikte geriye düştük. Rey Manaj gece 38-39 derece ateşi oldu. Ben kendisine dedim ki ‘eğer oynarsan sakatlık yaşama ihtimalin var, ama dedim özveriyle oynarsan da sonucunda sana da benim ihtiyacım var’ dedim. Malum takıma gelen 5 arkadaş yaklaşık üç aydan beri idmansız. İşte bugün oyuna soktuğum zaman da idmansızlıklarını görebiliyorsunuz. Bununla beraber sakatlıkları olan 6 futbolcumuz vardı. Süreç içerisinde yaşayacağımız bütün şansızlıkları yaşadık. Sonrasında da kırmızı kart olayı oldu. Orada biraz Balde’nin belki ligimizi tanımaması, golden sonra karın kaslarını göstermek istedi. Ondan sonra da bu kırmızı kartta kaldık ama gene de üçüncü golü attık. Devamında da bir gol yiyerek Gaziantep FK gibi çok güçlü kaliteli ayakları olan ve iyi bir kadroya karşı kazanmasını bildik” dedi.

Kaynak: Sözcü