1. Lig’in 29. hafta mücadelesinde, Bodrum FK kendi evinde Ankara Keçiörengücü’nü ağırladı fakat karşılaşma her iki takımın da gol bulmakta güçlük çektiği bir oyunun ardından 0-0 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte, Bodrum FK, üst sıralara yükselme şansını kaçırdı ve puanını 48’e yükseltti. Öte yandan Ankara Keçiörengücü ise 33 puana ulaştı.

Önceki hafta deplasmanda Manisa FK’ya karşı 1-0’lık zaferle moral bulan Bodrum FK, bu hafta iç sahada galibiyetle tanışamadı. Karşılaşma boyunca her iki ekip de net gol pozisyonları yaratmakta zorlanırken, mücadele başladığı gibi golsüz eşitlikle tamamlandı.

Ayrıca, Bodrum FK’de önemli bir kilometre taşına ulaşan Celal Dumanlı, bu maçla birlikte takımı adına 300. resmi maçına çıktı. Tecrübeli oyuncuya, bu özel gününde 300. maç anısına özel bir forma ve plaket sunuldu.

  • STAT: Bodrum İlçe
  • HAKEMLER: Yiğit Arslan, Gökmen Baltacı, Muhammet Ali Doğan
  • BODRUM FK: Sousa – Üzeyir, Celustka, Ali, Cenk (Dk. 82 Furkan), Ahmet (Dk. 46 Brazao), Burak (Dk. 82 Haqi), Musah Mohammed, Samet, Kenan (Dk. 69 Mustafa), Celal (Dk. 57 Gökdeniz)
  • ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ: Metin – Muharrem, Mert, Erkan (Dk. 63 Bardhi), Camara (Dk. 82 Selim), Mikail, Erkan (Dk. 90 Arda), Ahmet (Dk. 63 Dembele), Uğur, Ahmet Kesim, Traore
  • SARI KARTLAR: Musah Mohammed, Samet, Ali (Bodrum FK) – Erkan, Dembele (Ankara Keçiörengücü)

Kaynak: Sözcü