Beşiktaş’ın ilk yıldız adayı belli oldu: Memphis Depay… Transferi stoper Gabriel Paulista ile açan, Dortmund’dan ayrılan Hummels için de teklif yapan Beşiktaş’ın gözü Atletico Madrid’in hücum oyuncusu Depay’da. Santrfor, forvet arkası ve kanatlarda forma giyebilen çok yönlü bir oyuncu olan 30 yaşındaki yetenek, siyah-beyazlıların markajında.

Ancak bu futbolcuyu Avrupa’nın önde gelen ekiplerinin yanı sıra transfere yüksek paralar harcayan Suudi ekipleriyle Amerikan Ligi (MLS) takımları da izliyor. Giovanni van Bronckhorst, vatandaşını ikna etmek için görüşme yapacak. Memphis Depay halen Hollanda Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası’nda görev alıyor. PSV altyapısından yetişen Memphis Depay, Manchester United, Lyon ve Barcelona formaları da giydi.

YASİN’DE FARK VAR

Beşiktaş, Kasımpaşa’dan Yasin Özcan’a talip ancak kulüpler arasında ekonomik farklar olduğu öğrenildi. Paşa’nın bonservis beklentisinin, siyah-beyazlıların önerdiğinden çok fazla olduğu belirtiliyor. Beşiktaş yönetimi ise takasta oyuncu önererek bu farkı kapatmaya çalışıyor. İki kulübün başkan düzeyinde önümüzdeki günlerde görüşmesi bekleniyor.

Kaynak: Sözcü