UEFA Avrupa Ligi’nde Eintracht Frankfurt, Ajax, Maccabi Tel-Aviv, Lyon, Bodo/Glimt, Malmö, Athletic Bilbao ve Twente ile eşleşen Beşiktaş’ta İkinci Başkan Hüseyin Yücel, kura çekiminin ardından açıklamalarda bulundu.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Hüseyin Yücel, şu ifadeleri kullandı:

“Angelo Gabriel ismi beklemede. Gündemimizde. Transferin son gününe kadar süre istediler. Yarın son gün onun için. Alternatif ismimiz de var Angelo’nun dışında. Asensio gündemimizde hiçbir zaman yoktu.

Sol bek ve kanat transfer düşünüyoruz. Masuaku gidecek diye bir durum yok. O bölgeyi güçlendirmeyi düşünüyoruz. Önceliğimiz kanat. Akabinde bir fırsat transferi sol bek olabilir. Yarın belki bir transfer olabilir.”

“ÇOK GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATACAK BEŞİKTAŞ”

Gruptaki rakipleri de değerlendiren Hüseyin Yücel, “Her grubun kendi içerisinde kolaylık ve zorlukları var. Ne zor ne kolay diyebilirim. Takımların bütçeleri isimleri kağıt üzerinde oynanmıyor. Sahaya çıkıp oynamanız gerekiyor. Beşiktaş Gio ile çok güzel kimya yakaladı transferlerden bağımsız olarak. Sadece yaptığımız transferlerle değil mevcut oyuncularımız da yeni transfermiş gibi oynamaya başladılar. Avrupa kupalarında çok güzel başarılara imza atacak Beşiktaş” dedi.

Deplasman maçlarının zorlu geçeceğine de değinen Hüseyin Yücel “Ajax ve Lyon zor geçecektir. Twente yerine son torbadan daha iyi çekseydik daha iyi olurdu ama sorun yok Twente ile de oynarız. İç saha maçlarında 3 puanları almamız lazım. Deplasmanlarda da elimizden geldiğince mücadele edip, puanları toplamamız lazım” değerlendirmesinde bulundu.

 

Kaynak: Sözcü