Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 22 Ağustos Perşembe günü İsviçre temsilcisi Lugano ile deplasmanda yapacağı ilk maçı Danimarkalı hakem Morten Krogh yönetecek. Sezona güzel başlayan Beşiktaş, tur için Lugano karşısında avantaj elde etmek istiyor. Bu akşam yaınlanacak olan Lugano Beşiktaş maçı şifreli olarak yayınlanacak ve saat 21.30’da başlayacak.

S SPORT ŞİFRELİ Mİ?

S Sport Plus Paketi kapsamında sunulan içerikler, şifrelidir. Paketi S Sport Plus’ın nternet sitesi üzerinden satın alabilir ve yayınları telefon, tablet, bilgisayar veya akıllı televizyonlarınızdan izleyebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ AVRUPA LİGİ MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Lugano’ya karşı mücadele verecek. Bu kritik karşılaşma, Thun şehrinin adını taşıyan stadyumda gerçekleşecek. Maç, 22 Ağustos Perşembe günü saat 21.30’da başlayacak ve S Sport Plus’tan canlı olarak izlenebilecek.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 22 Ağustos Perşembe günü İsviçre temsilcisi Lugano ile deplasmanda yapacağı ilk maçı Danimarkalı hakem Morten Krogh yönetecek.

Thun kentiyle aynı adı taşıyan statta TSİ 21.30’da başlayacak müsabakada Krogh’un yardımcılıklarını, vatandaşları D. Wollenberg Rasmussen ile Steffen Bramsen yapacak. Mikkel Redder’in dördüncü hakemliği üstleneceği karşılaşmada Hollanda’dan Rob Dieperink VAR, aynı ülkeden Erwin Blank ise AVAR olarak görev alacak.

BEŞİKTAŞ’I İSVİÇRE’YE RAHMİ KOÇ YOLCU ETTİ

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile oynayacağı maç için İsviçre’ye giden Beşiktaş’ı havalimanında Rahmi Koç yolcu etti.

Siyah-beyazlılar, deplasmandaki Lugano maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla İsviçre’nin Thun kentine gitti.

Başkan Hasan Arat ile kafilede yer alan Divan Kurulu Üyesi ve Fiba Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Hüsnü Özyeğin, başka bir uçuş için tesadüfen Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bulunan Beşiktaş’ın yaşayan en eski üyesi, Divan Kurulu Üyesi, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi M. Koç ile bir araya geldi.

Başkan Hasan Arat, Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst ve futbolcularla bir süre sohbet eden Rahmi M. Koç, temsilcimizi yakından takip ettiğini Arat’a ifade etti. Koç ile Özyeğin, siyah-beyazlılarımıza Lugano maçında başarılar diledi.

Kaynak: Sözcü