Avusturya kampında yaptığı son hazırlık maçında Fransa’nın güçlü ekibi Strasbourg’u 4-0 gibi net bir skorla mağlup eden Fenerbahçe’de, genç yetenek Bartuğ Elmaz, teknik direktör Jose Mourinho’nun kendisine verdiği şansı en iyi şekilde değerlendirdiğini söyledi.

Merkur Arena’da oynanan karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 21 yaşındaki oyuncu, oldukça yoğun bir kamp süreci geçirdiklerini belirtti.

Kamp boyunca her gün çift antrenman yaptıklarını ifade eden Bartuğ, “Gerçekten çok iyi ve yoğun çalışıyoruz. Bugün özellikle ilk yarıda çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. İyi mücadele ettik ve güzel bir skorla kampı tamamladık. Mourinho geldiği ilk günden beri açıkçası çok heyecanlıydım. Hemen sezon başlasın istiyordum. Hocam da bana güvendi, şans verdi. Verdiği şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım.” dedi.

Avrupa’da oynama hedefini vurgulayan Bartuğ, “Benden önce Arda Güler çıkmıştı. Ben de inşallah onun izinden giderek, çok çalışarak, mücadele ederek, takımıma yardımcı olarak bu sezon elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Hedefim tabii ki Avrupa.” şeklinde konuştu.

Jose Mourinho’nun kendisine sürekli uyarılarda bulunmasından memnuniyet duyduğunu belirten Bartuğ, “Oyun kurmada ve baskıda sürekli bana kenardan uyarıda bulunuyor. Bu da beni önemsediğini ve beğendiğini hissettiriyor. Ben de elimden geldiğince onun verdiği direktifleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Umarım bu sezon benim sezonum olur.” ifadelerini kullandı.

Takımda hâlâ eksikler bulunduğunu dile getiren genç oyuncu, “Tabii daha eksiklerimiz var ama gün geçtikçe geliştiğimizi düşünüyorum. Önümüzde bir hazırlık maçı daha var. Onu da en iyi şekilde atlatıp turu geçmek istiyoruz. Benim hayalim orada forma giymek.” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Sözcü