Beşiktaş, Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş maçında dün Lugano’yu Dolmabahçe’de konuk etti. İlk maçta öne geçmesine rağmen karşılaşmayı 3-3’lük beraberlikle bitiren siyah-beyazlılar, taraftarının önünde ise adeta şov yaptı. Maça Ciro İmmobile’nin 7’deki golüyle başlayan kara kartal, Rashica, İmmobile ve Semih’le net pozisyonları kaçırınca soyunma odasına tek farkla girdi. İkinci yarıya ise Lugano daha baskın başladı. Aradığı golü de 59’da buldu.

RAFA ŞOV YAPTI

Vladi’nin sayısı soğuk duş etkisi yaratsa da Beşiktaş, çabuk silkelendi ve 65’te Gedson Fernades ile yeniden öne geçti. Bu gol öncesinde Rafa’nın pası ise muhteşemdi. 70’te ise Rashica’dan topu alan Rafa, şık bitirdi. Bu golden bir dakika sonra gecenin kahramanlarından İmmobile bir kez daha sahneye çıktı ve Kartal’ı rahatlattı. 90+’da Salih karşılaşmanın skoru tayin etti. Kartal, taraftarına resital sunarak Lugano’yu Avrupa Ligi’nin dışına itti.

Ustalık işi futbol

CHER NDOUR’UN YERİNE SEMİH

Beşiktaş, Lugano’daki ilk maça göre ilk 11’de tek değişiklikle sahaya çıktı. İlk maçta Ndour’a forma verip Semih Kılıçsoy’u yedek soyunduran van Bronckhorst, Dolmabahçe’deki maçta ise Semih’i sahaya sürerek, Ndour’u kulübeye çekti

ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Beşiktaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Siyah-beyazlı taraftarlar karşılaşma öncesinde kapalı tribünün alt bölümünü kaplayan büyüklükte Türk Bayrağı açtı.

KAPTAN NECİP’E GOL JESTİ

Beşiktaşlı futbolcular, Lugano karşısında İmmobile’nin golünden sonra geçtiğimiz günlerde ön çapraz bağ ameliyatı olan kaptan Necip Uysal’ın formasını açt

Kaynak: FotoMaç