Teknik direktör Alex de Souza yönetimindeki Antalyaspor, Süper Lig’de bu sezonki ilk galibiyetine üçüncü hafta sonunda ulaştı. Kırmızı-beyazlı ekip, Atakaş Hatayspor’u 3-2 mağlup ederek 2024-2025 sezonunda ilk üç puanını hanesine yazdırdı.

Antalyaspor, yeni sezona 10 Ağustos’ta evinde Göztepe ile oynadığı ve 0-0 berabere tamamlanan maçla başladı. Trendyol Süper Lig’in ikinci haftasında 18 Ağustos’ta deplasmanda Beşiktaş’a 4-2 yenilen Akdeniz temsilcisi, üçüncü haftada Atakaş Hatayspor karşısında aldığı 3-2’lik galibiyetle moral buldu.

Futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra Türkiye’ye teknik direktör olarak dönen Alex de Souza, Antalyaspor’daki ilk galibiyetini kutladı.

Atakaş Hatayspor galibiyetiyle puanını 4’e yükselten Antalyaspor, Süper Lig’in 4. haftasında 1 Eylül Pazar günü RAMS Başakşehir’e konuk olacak.

SAMUDIO GOL YAĞMURUNA BAŞLADI

Paraguaylı forvet Braian Samudio, Beşiktaş karşısında attığı iki golün ardından Atakaş Hatayspor maçının uzatma dakikalarında penaltıdan bir gol daha kaydederek iki haftada üç gole ulaştı ve formunu sürdürdü.

Antalyaspor’un yeni transferlerinden Mali’li oyuncu Moussa Djenepo ve Brezilyalı oyuncu Thalisson Kelven ise kırmızı-beyazlı formayla ilk gol sevinçlerini Atakaş Hatayspor karşısında yaşadı.

Kaynak: Sözcü