Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yeni yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı, TV 100’de yayınlanan “Az Önce Konuştum” programında sarı lacivertli kulübe yılda 40-50 milyon Euro gelir sağlayacak 3 projesi olduğunu söyledi. Ilıcalı ayrıda kendisi hakkında sert iddialarda bulunan Aziz Yıldırım için de konuştu.

Ilıcalı projesini şöyle açıkladı;

“Üst düzey Fenerbahçelileri motive edeceğim, onları heyecanlandıracağım. Proje anlatacağım onlara. Kafamda 3 tane proje var, yılda 40-50 milyon Euro yapar. Başkanımıza anlattım heyecanlandı. Bir tanesi medya ile alakalı ve o projeden her sene 15-20 milyon Euro gelecek.”

‘ADNAN HOCACI’ SUÇLAMASINA CEVAP

Ilıcalı kendisine sorulan, “Aziz Yıldırım’ın ‘Adnan Hocacı’ suçlaması için ne diyeceksin?” sorusuna “Çok üzücü!” cevabını vererek, “Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’ye başkanlığı çok istiyor olabilir. Seçimde hezimetle ayrıldı, içinde bir şey yaşıyorlar olabilir. Ancak başkan olabilmek için bir Fenerbahçeliyi karalamak bana üzücü geliyor. Fenerbahçe’nin sorunu bu içerideki kavgalar. Suçlama çok çirkin olduğu için cevap vermek durumundayım. 35 yıl önceki konudan bir yere varmaya çalışırsa, bu art niyet. Daha önce 35 yıl önce görüştüğümüz açıkladım. Bir sohbet için gittim ‘Fakirlere yardım et, insanlara destek ol’ gibi Müslümanlığın güzel yanlarıydı. 18 yaşındaydım. Aziz Yıldırım’ın başkanlık döneminde Fenerbahçe’yi kendi programımda ağırladım. Amacım Fenerbahçe’ye yardım etmekti. Aziz Yıldırım’a bayılıyordum da ondan bunu yapmadım! Kendi başkanlığında Acun çok iyi, sonra Acun çok kötü! Çok komik ya! Takımıma destek oluyorum, aşığım bu renklere. Elimden geleni yapıyorum. Ali Koç başkan olduğunda aradı ve kampanya yapmamızı istedi. Üç günde 20 Milyon € topladık. Kanalımı Fenerbahçe için kullandım. Benim amacım Fenerbahçe’ye yardım etmek. Beni neden karalıyorsun? Senin karalamanla bana bir şey olmaz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sözcü