Trendyol Süper Lig’in heyecan dolu mücadelelerinden biri olan Samsunspor-Başakşehir karşılaşması, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Başakşehir’in Avrupa kupaları macerası nedeniyle ertelenen bu önemli karşılaşma Bein Sports ekranlarından canlı yayınlanacak. İşte mücadelenin saati…

SAMSUNSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA?

Tendyol Süper Lig’in ertelenen heyecan dolu karşılaşması Samsunspor-Başakşehir, 18 Eylül Çarşamba günü saat 20:00’da Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak. Hakem Direnç Tonusluoğlu’nun yöneteceği maçı futbolseverler beIN Sports 1’den canlı olarak takip edebilecek.

BU OYUNCULAR SAHADA OLMAYACAK

Başakşehir’in yeni transferleri Berat Özdemir ve Ömer Faruk Beyaz, statü gereği maçta forma giyemeyecek.

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasından ertelenen Samsunspor maçı sonrası turuncu-lacivertli ekibe transfer olan Berat ve Ömer Faruk, karşılaşmada görev alamayacak.

Başakşehir’de Sipay Bodrum FK maçında kırmızı kart gören Yunan orta saha oyuncusu Dimitris Pelkas da bu karşılaşmada takımındaki yerini alamayacak.

İstanbul ekibinde sakatlığı geçen ve takımla çalışmalara başlayan Ousseynou Ba’nın kadroda olması bekleniyor. Ömer Ali Şahiner’in durumu ise yarın netlik kazanacak.

 

Kaynak: Sözcü