Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Samsunspor’un küme düşmesi için çaba sarf edeceği yönündeki iddiaların tamamen gerçeği yansıtmadığını belirtti. Bilen, bu tür söylentilerin asılsız olduğunu ve Samsunspor camiasını karıştırmaya yönelik bir girişim olduğunu ifade etti.

Veysel Bilen, kulübe yakın bazı çevrelerce yayılan bu iddiaların Samsunspor’a zarar verdiğini dile getirerek şunları söyledi:

Sözde Samsunspor aşığı gibi gözüken, ortalığı bulandırmak amacıyla asılsız haber yapan kişiler, Samsunspor ve başkanımız hakkında gerçekle bağdaşmayan, mesnetsiz bilgilendirmeler yapmışlardır. Bunlar kesinlikle doğru değil.

Başkan Vekili Bilen, İbrahim Hacıosmanoğlu ile Başkan Yüksel Yıldırım arasında yıllara dayanan bir dostluk olduğunu da vurguladı. Bu tür söylentilerin camiaya zarar verdiğini belirten Bilen, “Başkanımızın İbrahim Hacıosmanoğlu’yla 10 yılı aşkın bir dostluğu var. TFF yönetim kurulunda da çok değerli, sevdiğimiz isimler bulunuyor. Ortaya atılan bu iddialar tamamen ispatsız ve duyumlara dayalıdır. Camiamıza zarar veren bu tür söylemlere karşı durmak gerektiğini kamuoyunun dikkatine sunuyoruz. Eğer böyle bir söz Samsunspor Futbol A.Ş. bünyesinde birine söylendiyse, bu kişiyle yüzleşmeye hazırız.” ifadelerini kullandı. 

“HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ MAĞLUBİYET ALDIK”

Süper Lig’in 5. haftasında gelen Konyaspor mağlubiyeti ve yine bu akşam kendi evinde oynayacakları Başakşehir FK maçı hakkında da konuşan Veysel Bilen, “Konyaspor maçında evimizde hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyet bizi ve taraftarlarımızı gerçekten çok üzdü. Ama hemen akabinde hazırlık dönemini süratle geçirip Başakşehir maçına takım hazırlandı. Erteleme maçı da bizim için son derece önemli. Bugün için taraftarlarımızın desteği ile güzel bir futbol oynayarak sahamızda galip gelmeyi istiyoruz. Başakşehir iyi bir takım. Dolayısıyla güzel ve zevkli bir karşılaşma olacağını ümit diyoruz. Tabi ki gülen taraf biz olursak çok daha mutlu oluruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sözcü