Fenerbahçe’nin efsane kalecisi Volkan Demiral, yorumculuk yaptığı programda Galatasaray’ın yeni yıldızı Victor Osimhen hakkında konuştu.

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Victor Osimhen, Galatasaray formasıyla ilk kez sahaya çıktı. Sarı-kırmızılı taraftarların karşısına çıkan golcü oyuncu, 90 dakika boyunca mücadele etti ve performansıyla büyük beğeni topladı. Maç boyunca oldukça hırslı bir görüntü sergileyen Osimhen, kısa sürede takımına ve camiaya uyum sağladığını gösterdi. İlk yarıda gol sevinci yaşasa da pozisyonda son dokunan ismin Abdülkerim Bardakçı olduğu daha sonra anlaşıldı.

Osimhen’in performansı dünya basını tarafından da yakından takip edilirken, izleyenler golcü oyuncuya tam not verdi.

Özellikle Fenerbahçe’nin eski kaptanlarından Volkan Demirel, Galatasaray’ın yeni transferi Osimhen’i övgü yağmuruna tuttu.

Volkan Demirel’in, Osimhen hakkındaki yorumları, şu şekilde:

“HAKİKATEN BÖYLE BİR OYUNCU GÖRMEDİM”

“Napoli, deprem sonrası hazırlık maçı yapmak için bizi davet etmişti. Osimhen’i orada canlı izledim ve gerçekten böyle bir oyuncu görmedim. Bazı santrforlarda eksiklikler olabilir, ama Osimhen her anlamda tam bir oyuncu.”

“TÜRKİYE’YE GELMİŞ EN İYİ SANTRFOR”

“İddia ediyorum, şu anda Victor Osimhen, Türkiye’ye gelmiş geçmiş en iyi santrfordur. Bu kadar net söylüyorum. Belki de Osimhen’den daha iyisi gelmeyecek.”

“MASKESİNİ BOŞA TAKMIYOR”

“Maçta dikkat edin, inanılmaz iştahlı, yerinde durmuyor. Sağ kanata gidiyor, sola gidiyor, orta geldiğinde hemen pozisyon alıyor. Maskesini boşuna takmıyor. Her topa kafa uzatıyor, muazzam bir santrfor.”

“NASIL GELDİĞİNE İNANAMIYORUM”

“Bu lige nasıl geldiğini araştırmak lazım. Gerçekten buraya nasıl geldiğine ben de inanamıyorum.”

Kaynak: Sözcü