Galatasaray’da transferin 1 numaralı gündemi Nicola Zalewski konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray Yönetimi, Roma’da forma giyen Nicola Zalewski’nin transferini tamamlamak için İtalya’ya gitmişti.

Sarı-kırmızılı idareciler, salı günü Zalewski transferini tamamlayıp bugün (çarşamba) öğlen oyuncuyu İstanbul’a getirmeyi planlıyorlardı ancak görüşmeler uzayınca Roma-İstanbul uçuşunu ertelendi. Bugün tekrar bir araya gelen taraftar transferi artık netleştirmenin peşinde.  

İŞTE TEKLİFİN DETAYLARI

Sarı-kırmızılılar, 22 yaşındaki futbolcunun transferini kısa sürede noktalamak ve Zalewski’yi bugün akşam saatlerinde İstanbul’a getirmek istiyor. Il Messaggero, Galatasaray yönetiminin bugün saat 17.00 sularında Zalewski ile birlikte İstanbul’a dönmek istediğini duyurdu.

İtalya’dan La Gazzetta dello Sport, Galatasaray’ın Zalewski transferi için Roma’ya 8+3 milyon Euro’luk teklif yaptığını duyurmuştu.  Corriere dello Sport ise sarı-kırmızılıların Polonyalı futbolcuya 4 senelik sözleşme ve yıllık 2 milyon Euro maaş önerdiğini yazdı.

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösterilen Nicola Zalewski’nin Roma ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

 

 

Kaynak: Sözcü