Victor Osimhen transferi ile sadece Türkiye’de değil, tüm dünya basınında ses getiren Galatasaray’da rota kadrodaki eksik mevkilere takviye yapmak üzere Avrupa’ya dönmüştü.

Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica’ya gidişinin ardından sol kanat rotasyonunu güçlendirmek isteyen sarı kırmızılılar, Roma’da forma giyen Polonyalı genç oyuncu Nicola Pawelski ile de anlaşmak üzereydi.

Gelen son dakika haberine göre ise Cimbom, Nijeryalı bir oyuncu ile anlaşmak üzere. İşte o oyuncu ve transferindeki sıcak gelişmeler…

Raphael Onyedika

Belçika Jupiler Pro Ligi’nde mücadele eden Club Brugge’da forma giyen Nijeryalı oyuncu, ön libero ağırlıklı olmak üzere stoper ve merkez orta saha mevkilerinde oynamakta.

Sacha Tavolieri’nin haberine göre 23 yaşındaki oyuncu, Galatasaray’a transfer olmak için Belçika ekibinin teklifi kabul etmesini bekliyor.

Teklif kabul edildiği takdirde oyuncunun 5 senelik bir sözleşme imzalayacağı ise haberde belirtilen bilgiler arasında.

1.84 boyundaki Onyedika, Belçika ekibinde 95 maçta toplamda 7 bin 279 dakika süre alırken 4 gol ve 2 asistlik bir istatistik yakalamıştı.

Tavolieri’nin haberinde oyuncu için yapılan teklifi Brugge’nin önce reddettiği fakat Nijeryalı yıldızın bunun üzerine kulübe yaptığı baskılar sonucunda sarı kırmızılılara imza atacağı belirtiliyor.

Kaynak: FotoMaç