Galatasaray’ın transfer listesindeki Polonyalı futbolcu Nicola Zalewski, İskoçya karşısında ikinci yarıda kullandığı penaltı vuruşuyla maçın sonucunu belirleyen golü atarken, Polonya’nın sembol isimlerinden ve Barcelona’nın golcüsü Robert Lewandowski’den de büyük övgü aldı.

Roma formasıyla İtalya’da zaman zaman eleştirilere maruz kalan genç oyuncu, artık Polonya Milli Takımı’nın vazgeçilmezlerinden biri haline gelmiş durumda.

Polonya’nın İskoçya’yı 3-2 yendiği maçın ardından Robert Lewandowski, Nicola Zalewski’yi açık bir şekilde överek Roma’lı futbolcunun son dönemde gösterdiği gelişimi vurguladı.

“ZALEWSKI ARTIK KİLİT İSİMLERDEN BİRİ”

Barcelona’nın deneyimli forveti, “İskoçların muazzam geri dönüşüne rağmen penaltıyla beraberliği sağladığımız böyle bir maçta karar vermek, cesaret ve güçlü bir zihniyet gerektirir. Nicola’nın sergilediği tavır, öz güvenini kazandığını ve milli takımda daha da merkezi bir oyuncu haline geldiğini gösteriyor. O, takım için harika bir oyuncu ve artık kadronun kilit isimlerinden biri.” sözleriyle genç futbolcuya olan güvenini ifade etti.

Kaynak: Sözcü