Fenerbahçe, Juventus’un sol kanat oyuncusu Filip Kostic transferini bitirdi. Sarı lacivertliler, Galatasaray’ın uzun süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Sırp yıldızı satın alma opsiyonuyla kiralık olarak transfer etmeyi başardı.

Fenerbahçe Kulübü’nün, 31 yaşındaki futbolcunun transferini kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor. Fenerbahçe yönetimi, akşam saatlerinde İstanbul’a getireceği Kostic için özel uçak ayarlaması yapıyor.

Juventus’ta kadroda düşünülmeyen ve Avrupa listesine kaydedilmeyen Kostic, Galatasaray’ın da radarındaydı. Victor Osimhen transferi sonrası İtalya’da Kostic için görüşmelerini yoğunlaştıran Galatasaray, Sırp yıldızı ezeli rakibi Fenerbahçe’ye kaptırdı.

MOURINHO İSTEDİ, KOSTIC İÇİN DEVREYE GİRİLDİ

Sarı lacivertli yönetim, teknik direktör Jose Mourinho’nun özel isteği üzerine Kostic’in transferi için Juventus ile temasa geçtiği belirtildi.

Teknik direktör Jose Mourinho, Sırp sol kanadı kadrosunda görmek istediğine dair yönetime rapor verdi. Sarı lacivertli yöneticiler, Kostic için Juventus ile masaya oturdu, oyuncu ve menajeriyle de bir görüşme gerçekleştirdi. 

Kostic’in, hem Mourinho faktörü hem de milli takımdan arkadaşı Tadic’in de Fenerbahçe’de olması nedeniyle sarı lacivertli kulübü tercih ettiği öğrenildi.

Kaynak: Sözcü