Manchester United’ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Casemiro, sadece Old Trafford’da bir geleceği olmadığı kendisine belirtilirse ayrılma tekliflerini değerlendirmeye alacak. Galatasaray ise Türkiye’deki yaz transfer dönemi 13 Eylül’de sona ermeden önce bir orta saha oyuncusunu kadrosuna katmayı hedefliyor ve Casemiro’nun kiralık olarak transfer edilmesi olasılığını araştırıyor.

Ancak Casemiro, Paris Saint-Germain’in 50 milyon sterlinlik bir bedelle kadrosuna kattığı Manuel Ugarte’ye rağmen, bu sezon Old Trafford’da forma şansı bulacağına inanıyor. Sadece teknik direktör Erik Ten Hag’ın planları dışında kaldığı kendisine bildirildiği takdirde takımdan ayrılmayı düşüneceğini belirtti.

Şu anda uluslararası maçlar nedeniyle tatilde olan Casemiro’nun, 14 Eylül’de Southampton ile oynanacak maç öncesi önümüzdeki hafta Carrington’a dönmesi bekleniyor. 32 yaşındaki yıldız oyuncu, geçtiğimiz pazar günü Liverpool’a karşı alınan 3-0’lık mağlubiyetin devre arasında oyundan alındı. Casemiro, Liverpool’un Luis Diaz tarafından atılan ilk iki golüne sebebiyet veren hatalar yaptı ve yerini 20 yaşındaki genç oyuncu Toby Collyer’a bıraktı.

ESPN’e konuşan kaynaklar, Manchester United’ın makul teklifleri dinlemeye açık olduğunu ancak teknik direktör Erik Ten Hag ve sportif direktör Dan Ashworth’un, yoğun geçecek sezon öncesinde takımı zayıflatmak istemediklerini ifade etti.

United, milli maç arasının ardından hem Carabao Kupası hem de genişletilmiş Avrupa Ligi’nde mücadele edecek ve ekim ayındaki bir sonraki aradan önce üç hafta içinde yedi maç oynayacak.

CASEMIRO’NUN YÜKSEK MAAŞI

Casemiro’nun yüksek maaşı da Galatasaray başta olmak üzere birçok kulüp için zorluk yaratabilir. Real Madrid’in eski yıldızı, 2022’de Manchester United ile imzaladığı sözleşmesinin bitmesine iki yıl kala geleceği hakkında belirsizlik yaşıyor.

Galatasaray’ın bu transferi gerçekleştirme şansı, oyuncunun maaş beklentilerini karşılayabilmesine bağlı.

Kaynak: Sözcü