Victor Osimhen’in geleceği belirsizliğini koruyor ve bu durum transfer piyasasının kapanışıyla sona ermeyecek. Suudi Arabistan Ligi’nin uluslararası transfer penceresi pazartesi gününe kadar açık kalmaya devam edecek ve bu durum hem Napoli hem de Nijeryalı golcü için son bir umut ışığı sunuyor.

Güney İtalyan ekibi Napoli, McTominay ve Gilmour’un transferlerini tamamlayarak 150 milyon Euro’luk bir yatırım yaptı. Öte yandan, Nijeryalı yıldız Osimhen, sezon başına net 40 milyon Euro maaş teklif eden Al Ahli’ye transfer olabilmek için Napoli Başkanı De Laurentiis’in onayını bekliyordu. Ancak Napoli ve Suudi kulübü arasında bir anlaşma sağlanamadı ve bu sırada Chelsea ile beklenmedik bir yakınlaşma yaşandı.

Londra ekibi, Osimhen’e mevcut 11 milyon Euro’luk maaşın altında bir teklif sundu ve taraflar bir türlü uzlaşmaya varamadı. Görüşmeler sonuçsuz kalırken, Osimhen’in geleceği Suudi Arabistan Ligi’nden yeni bir teklifin gelmesine bağlı hale geldi.

Al Ahli’nin Brentford’dan Ivan Toney’e yönelmesiyle, Nijeryalı yıldızın ocak ayında transfer penceresi yeniden açılana kadar Napoli kadrosunda yer bulamayacağı konuşuluyor.

Serie A’nın ilk haftalarında kadroda yer almayan ve hazırlık maçlarında da forma giymeyen 2023 sezonunun gol kralı Osimhen, tıpkı Romelu Lukaku gibi, kendisine kulüpte yer bulmakta zorlanıyor.

Mutsuz bir son yaşanmaması için gözler Suudi Arabistan Ligi’nden gelecek yeni bir teklifte.

Kaynak: Sözcü