Cristiano Ronaldo, futbolu bırakma konusunda henüz net bir karar vermediğini, ancak “iki ya da üç yıl” içinde kariyerine son vermeyi planladığını açıkladı.

Şubat ayında 40 yaşına girecek olan Ronaldo, Suudi Arabistan’da Al-Nassr forması giymeye devam ediyor ve uluslararası arenada Portekiz Milli Takımı’ndaki görevini sürdürüyor.

Ronaldo, önümüzdeki ay Uluslar Ligi’nde Portekiz’i temsil etmeye hazırlanıyor ve 2026 Dünya Kupası’nda oynama hedefini hala koruyor. Ancak, eski Manchester United ve Real Madrid yıldızı, kariyerinin son dönemlerine yaklaştığının da farkında.

Portekizli futbolcunun, eski kulübü Sporting Lizbon aracılığıyla Avrupa’ya dönebileceği yönünde söylentiler bulunuyor. Buna rağmen, Ronaldo, büyük olasılıkla mevcut kulübü Al-Nassr’da futbolu bırakacağını ifade ediyor.

“MUHTEMELEN FUTBOLU BURADA BIRAKACAĞIM”

Ronaldo, NOW’a verdiği röportajda, “Yakın zamanda mı yoksa iki ya da üç yıl içinde mi emekli olacağımı bilmiyorum, ancak muhtemelen burada, Al Nassr’da futbolu bırakacağım.” dedi. Portekizli yıldız, “Bu kulüpte ve bu ülkede çok mutluyum, kendimi burada iyi hissediyorum. Suudi Arabistan’da oynamaktan mutluyum ve kariyerime burada devam etmek istiyorum.” diye ekledi.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK DÜŞÜNMÜYOR

Ronaldo, futbolu bıraktıktan sonraki planları hakkında net konuşmaktan kaçınırken, teknik direktörlük yapma olasılığının düşük olduğunu belirtti.

Juventus’un eski oyuncusu, “Şu anda bir A takımın ya da herhangi bir takımın antrenörü olmayı düşünmüyorum. Bu, hiç aklımdan geçmedi. Geleceğimi futbol dışında başka alanlarda görüyorum, ama ne olacağını sadece Tanrı bilir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sözcü