Galatasaray’da tek hedef Şampiyonlar Ligi… Play-off turundaki ilk maçta İsviçre’de Young Boys’a 3-2 yenilen, tur için 2 farklı galibiyete ihtiyacı olan sarı-kırmızılılar, yarınki rövanşa kilitlendi.

Hep prestij hem ekonomik hem de moral motivasyon olarak büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi Teknik Direktör Okan Buruk, youn mesaide… Takım içi sorunlar en azından birkaç günlüğüne rafa kaldırıldı.

Buruk, taktiğini ve kadrosunu belirlemeye çalışıyor. Florya’dan sızan bilgilere göre Buruk, taktik değişikliğe gidecek ve çift forvetle sahada olacak.

STOPERDE KAAN AYHAN

Fizik olarak beklenen seviyede olmayan Dries Mertens’i yedek soyundurmayı düşünen Aslan’ın hocasının, idmanlarda takımın yıldız golcüsü Mauro Icardi’yi 10 numara pozisyonunda, Michy Batshuayi’yi de santrforda denediği belirtiliyor.

Bir sürpriz de bek pozisyonunda gelebilir. İylk maçta bekleneni veremeyen Jelert’i hem sağda hem solda deneyen Okan Buruk, Barış Alper’i de sağ ya da sol bekte sahaya sürüp rakibin hızlı oyuncularını karşılayarak kontra yememek istiyor.

Stoper tandeminde ise Nelsson’un partneri Kaan Ayhan olacak.

Kaynak: Sözcü