Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’ndan gelecek bonservisle en az iki transfer yapmayı planlıyor. Takviye yapılacak bölgelerin başına gelen orta sahada ibre tamamen Cristian Medina’ya döndü.

Boca Juniors’uın 22 yaşındaki yeteneği için Fenerbahçe’nin güncül teklifi 8 milyon dolar net ve 3 milyon dolar ‘bonus’ olmak üzere 11 milyon dolar… Fiorentina 14 milyon dolarlık bir teklif yapsa da yüzde 25’lik vergi düşünce Arjantin ekibinin 11 milyon dolar kalıyor. Bu yüzden verginin de Medina’yı transfer edecek kulüpçe ödenmesi isteniyor.

Fenerbahçe de teklifinde iyileştirme yapıp vergi yükünü de üstlenerek Boca’nın kapısını yeniden çalmaya hazırlanıyor.

VINICIUS SOUZA İDDİASI

Sheffield United’ın Brezilyalı ön liberosu Vinicius Souza’nın adı Fenerbahçe ile anılıyor. İngiliz ekibinin 15 milyon Euro bonservis belirlediği, sarı-lacivertlilerin ise bu rakamı indirmeye çalıştığı kaydediliyor.

İngiliz medyasına göre Fenerbahçe ile Sheffield yöneticileri bu hafta bir görüşme yapacak ve mali şartları konuşacak.

YASİN ÖZCAN LİSTEDE

Ferdi’den sonra sol bek transferi yapması beklenen Fenerbahçe’nin listesinde Kasımpaşa’dan Yasin Özcan var. Asıl mevkisi stoper olmasına rağmen sol bekte de oynayabilen Yasin  konusunda Kasımpaşa ile temasa geçildi. Bu oyuncunun bonservisinin alınması ve bu sezon için yeniden Kasımpaşa’ya kiralanması da formüller arasında. 

Kaynak: Sözcü