Beşiktaş, Lugano karşısında oynadığı Avrupa Ligi play-off eşleşmesinin ilk maçında İsviçre deplasmanından beraberlikle döndü. Süper Lig devi, kendi sahasında oynayacağı rövanş maçında taraftarları arkasına alarak turu geçmek için mücadele edecek.

3 – 3’lük beraberlikle sonuçlanan maçta özellikle yedikleri golleri “beklenmedik” olarak değerlendiren teknik direktör van Bronckhorst’un Dolmabahçe planı ve hazırlıkları ise taraftarlar için merak konusu.

Bu bağlamda rövanş maçı için antrenmanlar devam ederken Necip Uysal ile ilgili peş peşe üzücü gelişmeler yaşandı.

Antrenmanda sakatlandığı belirtilen Necip’in MR sonuçları taraftarlar tarafından merakla bekleniyordu. Kulübün resmi sitesi ise durumla ilgili kötü haberi şu cümleler ile duyurdu:

“Futbol A Takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda sol dizinde rotasyonel yaralanma meydana gelen futbolcumuz Necip Uysal’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan muayene ve MR görüntülemesinde, sol dizinde ön çapraz bağ yaralanması tespit edilmiştir. Necip Uysal’ın tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır.”

Milliyet’te de yer alan habere göre Uysal, 6 ay sahalardan uzak kalacak.

Ayrıca sezonun ilk yarısını kapatan oyuncunun, yaz transfer döneminin ardından TFF’ye gönderilecek olan A Takım listesine yazılmayacağı belirtiliyor.

Kaynak: FotoMaç