Beşiktaş, yeni teknik direktörü van Bronckhorst’un yakaladığı ivme ve takıma kattığı yeni isimler ve ile bu sezon iddialı geliyor.

Trendyol Süper Lig’indeki ikinci maçını evinde kazanarak sezona 2’de 2 başlayan siyah beyazlı ekip, hız kesmeden transfer operasyonlarını sürdürdüyor.

Özellikle Rafa Silva, Ciro Immobile ve Ndour gibi isimlerle hücum hattını güçlendiren Kartal, bu sefer gözünü savunmaya dikti.

İşte yakında teklif sunmaya hazırlandıkları İsviçreli oyuncu ve kapılarını çalacakları takım…

Jordan Lotomba, Fransız ekiplerinden Nice’de forma giyen 25 yaşındaki sağ bek oyuncusu. Nice’de 4 senede toplamda 142 maça çıktı ve savunma hattındaki performansının yanı sıra hücumda yarattığı fırsatlarla kendinden söz ettirdi.

Foot Mercato’dan derlenen bilgiye göre; oyuncu önce EURO 2024 İsviçre Milli Takım kadrosuna alınmadı, sonrasında Nice’de sağ bek pozisyonunda yerine Fransız oyuncu Jonathan Clauss tercih edildi.

Lotomba takımdan uzaklaştırılırken tutkusu olan sağ bek pozisyonunda oynayabileceği bir takım arayışına girdi ve oyuncunun kapısını TSG Hoffenheim çaldı.

Oyuncu hakkında bilgi alan Alman takımının ardından habere göre Beşiktaş devreye girdi ve oyuncu ile ilgilendiğini bildirdi. Siyah beyazlı ekibin 23 numaraya yakında teklif sunacağı belirtiliyor.

Kaynak: FotoMaç