Transferçalışmalarına devam eden Fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. İspanya’da Sport gazetesi, sarı lacivertli takımın Barcelona’dan Ansu Fati’yi 1 yıllığına kiralamak istediğini öne sürdü.

Sol açıkta oynayan 21 yaşındaki futbolcunun Jose Mourinho tarafından istendiği savunuldu. Genç futbolcunun menajeri Jorge Mendes ile görüştüğü, Barcelona’nın da oyuncunun kiralık gitmesine sıcak baktığı iddia edildi.

Fenerbahçe’nin yanısıra Sevilla’nın da Ansu Fati’yi kadrosunda görmek istediği dile getirildi. Ansu Fati geçen sezon da İngiltere’nin Brighton takımında kiralık forma giymişti. Ansu Fati, Brighton’da 27 maçta 4 gol atıp, 1 asist yapmıştı.

GARCİA PİMİENTA FAKTÖRÜ

Ansu Fati konusunda en ciddi adayların Fenerbahçe ile Sevilla olduğu öne sürüldü. Sevilla’nın teknik direktörü Garcia Pimienta’nın daha önce Barcelona altyapısında görev yapmasından dolayı Fati’yi çok istediği aktarıldı.

Fati’nin de La Masia’dan Pimienta’yı tanıdığı dile getirildi. Ancak Marsilya ve Wolverhampton’ın da 21 yaşındaki futbolcuyu kadrosunda görmek istediği ifade edildi.

Kaynak: FotoMaç