UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda, 1-0 yenildiği maçın rövanşında Avusturya temsilcisi Rapid Wien’e 2-0 yenilerek elenen Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

İyi oynamadıklarını belirterek sözlerine başlayan Abdullah Avcı “Maçın büyük bölümünde kaptan Uğurcan Çakır bizi ayakta tuttu. Bireysel olarak istatistik yapmak bir şey ifade etmez, o an ne yapman gerekiyorsa onu yapacaksın. Bugün rakip bizden iyi oynadı. Üzgünüz, taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Şimdi Konferans Ligi play-off turuna en iyi şekilde hazırlanmayı planlıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Organize bir kötülük ile karşı karşıya olduklarını söyleyen Abdullah Avcı, şu ifadeleri kullandı:

“Yakın geçmişle ilgili konuşmak istemiyorum. Büyük bir camiada çalışıyorum ve bu camiayı iyi temsil ettiğimi düşünüyorum. Telefonum servis edilmiş durumda… Bu hem şık hem de doğru değil. Tekrar söylüyorum, bu organize bir kötülük. Ailem ve çocuklarım var. Telefonumu ve etrafımı rahat bıraksınlar. Telefonumu Twitter’a atmak gerçek Trabzonluluk değildir. Fair-Play ruhunda oynamayı planlıyorum ve mücadeleme devam edeceğim. Kötü bir dönem geçiriyoruz, ancak bu takımın iyi olacağını biliyorum.”

Kaynak: Sözcü