İBB Kültür AŞ’nin 2022 yılında İstanbul’a kazandırdığı multidisipliner açık hava etkinlik mekânı Festival Park Kadıköy, şehrin en canlı etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kez, 2024 Olimpiyat Oyunları’nın coşkusu burada yaşanacak. İBB Kültür AŞ, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Spor İstanbul AŞ iş birliğiyle düzenlenecek gösterimler, 26 Temmuz – 11 Ağustos tarihleri arasında Festival Park Kadıköy’ü spor ve eğlencenin merkezi yapacak.

P&G’nin ana destekçisi olduğu, Kızılay İçecek ve Eurosport’un katkılarıyla gerçekleştirilecek etkinliklerde, Olimpiyat Oyunları’nı canlı izleme imkanı sunulacak. Her yaş grubundan sporseverler ve aileler için çeşitli spor aktiviteleri düzenlenecek. Alanında uzman konuşmacılar tarafından verilecek spor seminerleri, yaratıcı atölyeler, heyecan verici yarışmalar ve zengin yeme-içme alanları etkinlikler boyunca katılımcılara yenilikçi deneyimler sunacak.

Festival Park Kadıköy’de olimpiyat heyecanını yaşamak ve spor aktiviteleriyle dolu keyifli bir gün geçirmek isteyenler, Radar Türkiye uygulamasından ücretsiz kayıt yaptırabilir. Etkinlikler saat 17.00’de başlayacak ve 23.59’da sona erecek.

Haydarpaşa Garı’ndan Moda Sahili’ne uzanan rıhtımın son noktası olan Kadıköy Burnu’nda bulunan Festival Park Kadıköy’e; metrobüs, metro, vapur ve dolmuş gibi toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanabiliyor.

Kaynak: Sözcü