Trabzonspor geçtiğimiz sezon devre arasında kadrosuna kattığı Thomas Meunier konusunda çok ciddi bir krizle karşı karşıya kaldı. Geçtiğimiz Şubat ayında Dortmund’dan transfer edilen 32 yaşındaki tecrübeli sağ bek ile Haziran 2025’e kadar sözleşmesi bulunan bordo mavililer yeni sezon öncesi hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kaldı.

Fransa Ligi’nden talipleri olduğu öğrenilen Meunier takımdan ayrılma kararını kulübe bildirdi. Menajeri aracılığı ile Fransa’da 2 kulüple görüşen Meunier’in sözleşmesindeki özel madde 16 Temmuz’da sona erecekti ve bu sürenin tamamlanmasına kısa bir süre kala Meunier ayrılık kararını iletti. 

‘SÜRENİN DOLMASINA 5 DAKİKA KALA…’

Sürpriz gelişmeyi ve özel maddeyi başkan Ertuğrul Doğan açıklayarak oyuncu ile ilgili hukuki süreç başlatılacağını duyurdu. İşte Doğan’ın yaptığı açıklama:

“Thomas Meunier ile yaptığımız anlaşma sırasında, burada anlatamayacağım ailevi sebepler nedeniyle ailesinin bulunduğu yerde bir takım transfer olursa anlayış göstereceğimizi belirtmiştik. Bu takım her kimse, Trabzonspor’la temasa geçecek. Bu maddeyi eklemiştik ama dün gece, sürenin dolmasına 5 dakika kala bizi çok üzen bir mail gönderdi. Bize, 23.55 civarında sözleşmesini tek taraflı şekilde sonlandırdığını bildirdi. Ben de avukatlara talimat verdim, hukuki anlamda haklarımızı kullanacağız. Kendisine ve gideceği kulübe dava açacağız.”

Kaynak: Sözcü