Acil koduyla sağ bek arayan Galatasaray’ın gündemine gelen son isim Noussair Mazraoui.

Sport Bild’in haberine göre Sacha Boey, Stanisic ve Kimmich’le girdiği 
rekabette gözden düşen Bayern Münih’in Faslı futbolcusu, ayrılık isteğini Alman devine iletti. Bu gelişmenin ardından harekete geçen sarı-kırmızılılar, 26 yaşındaki futbolcu için girişimlere başladı.

Bayern’le 2026 yazına kadar sözleşmesi bulunan ve 30 milyon Euro piyasa değeri bulunan Mazraoui’yi ilk etapta kiralamak isteyen Galatasaray yönetimi, yüksek bonservis talebi olması halinde bu ismin alternatifini de hazırladı. 

Sezonu Nottingham’da kiralık olarak geçiren Sevilla’nın Arjantinli futbolcusu Gonzalo Montiel için de temaslar başladı. Copa America’da şampiyonluk yaşayan 27 yaşındaki tecrübeli futbolcu sağ bekte ciddi bir alternatif konumunda. 

BİZE GEL WENDEL

Galatasaray aradığı 8 numara için kesenin ağzını açacak. Zenit’in Brezilyalı yıldızı Wendel için harekete geçen Cimbom tüm şartları zorlama kararı aldı.

Fred etkisi yapacağı düşünülen Sambacı’nın Torreira ile müthiş bir uyum yakalayacağından emin olan Okan Buruk da bu transferi çok istiyor. Geçen sezon Fenerbahçe’nin de almak için çok uğraştığı yıldız futbolcu için Zenit’in 20 milyon Euro bonservis istemesi işleri zorlaştırıyor.

Sarı-kırmızılı yönetim pazarlıklarda bu bedeli aşağıya çekebilirse Rusya’dan ayrılmaya sıcak bakan Wendel parçalı formayı giyebilir.

Kaynak: Sözcü