Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya, Süper Lig’in yeni sezonuyla ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. Kaya, “Bu sene yarış Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş arasında geçecek. Geçen seneki gibi fark olmayacak. Biz zirvede bitireceğiz” dedi.

Süper Lig’de yeni sezonun fikstür çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Fikstür çekiminin ardından Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sadece futbolun konuşulduğu bir sezon dileğinde bulunan Kaya, “2024-2025 sezonu bütün futbol paydaşlarına ve bütün spor camiasına hayırlı olsun. Adil bir yönetimin olduğu, sadece futbolun konuşulduğu bir sezon olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

“SEZONU ZİRVEDE BİTİRECEĞİZ”

6 transfer yaptıklarını ve görüşmelerin devam ettiğini belirten Nevzat Kaya, “Sezon devam ederken hocamız, başkanımız ve yönetimimiz alacağımız futbolcular belliydi. Sezon biter bitmez tüm transferleri başkanımız aldı. Şu ana kadar 6 oyuncu aldık. Görüştüğümüz oyuncular var. Sezonu zirvede tamamlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni sezonda geçtiğimiz yıl olduğu gibi puan farklarının olmayacağını vurgulayan Kaya, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bu sene yarış Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş arasında geçecek. Geçen seneki gibi fark olmayacak. Biz zirvede bitireceğiz.”

Kaynak: Sözcü