Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde başladı. Kırmızı-beyazlı takım, teknik direktör Alex de Souza yönetiminde sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Antrenman öncesinde Alex de Souza, futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. İdman boyunca futbolcular, koşu, 5’e 2 top kapma çalışması ve pas organizasyonları üzerinde durdu.

Yeni transferler de antrenmana katıldı. Sözleşmeleri devam eden Veysel Sarı, Güray Vural, Ataberk Dadakdeniz, Doğukan Özkan, Bahadır Öztürk, Van de Streek, Amar, Mert Yılmaz, Erdoğan Yeşilyurt, Kaluzinski, Erdal Rakip ve Safuri’nin yanı sıra, Bosna Hersekli kaleci Kenan Piric ve orta saha oyuncusu Soner Dikmen de idmanda yer aldı.

Özel sebeplerden dolayı teknik direktör Alex de Souza’dan izin alan Sam Larsson, sakatlığı bulunan Bünyamin Balcı ve 19 Yaş Altı Milli Takımı kampında olan Emre Uzun antrenmana katılmadı.

Antalyaspor’un, bugün Burdur’a giderek 17 Temmuz’a kadar Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Tesisleri’nde kamp yapacağı ve 20-30 Temmuz tarihlerinde ise Erzurum’da çalışmalarına devam edeceği bildirildi. Kamplar süresince 5 hazırlık maçı oynanması planlanıyor.

Kaynak: Sözcü