Takımı dünya yıldızlarıyla doldurmak için düğmeye basan F.Bahçe, gündemine Adrien Rabiot’yu da ekledi. Juventus’un sözleşme yenileme teklifini kabul etmeyen 29 yaşındaki oyuncunun bonservisinin elinde. Ancak oyuncuyu Milan ile M. United da istiyor. Juventus’un 7 milyon euroluk teklifini reddeden Rabiot’a Milan senelik 8 milyon euro önerdi.

Ancak Fransız yıldız bu teklife de henüz olumlu yanıt vermedi. M.United da Fransızla bir görüşme gerçekleştirdi. F.Bahçe de oyuncunun menajerinden randevu talep etti. Sarı-lacivertlilerin Rabiot için kesenin ağzını açacağı öğrenilirken, bonservisinin olmamasından dolayı imza parasıyla iş bitirilmeye çalışılacak. Maaş konusunda da bonkör olunacak.

G.SARAY DA ISTEDI

Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak istediği Adrien Rabiot’u geçtiğimiz sezon Galatasaray da istedi. Ancak oyuncu, Juventus’ta kalmayı tercih etti. Aslan, bu sezon da nabız yokladı ancak maaşı yüksek gelince transferden geri çekildi.

35 MAÇTA OYNADI

Geçen sezon Juventus formasıyla Serie A ve İtalya Kupası’nda 35 maça çıkan Rabiot, 3 bin 12 dakika sahada kaldı. Fransız oyuncu, 5 gol, 3 asistlik performans ortaya koydu.

Kaynak: FotoMaç