Trendyol Süper Lig’i 6. sırada tamamlayan ve Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götürerek UEFA Avrupa Ligi için play-off oynama şansı elde eden Beşiktaş’ta gelecek sezon için çalışmalar sürüyor.

Süper Lig’de kötü bir sezon geçirerek taraftarını hayal kırıklığına uğratan siyah-beyazlı ekip, önceliği teknik direktör çalışmalarına vermiş olsa da kadro mühendisliği için hummalı bir çalışma içerisinde.

Gündeme, Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’da forma giyen Mats Hummels gelmişti. NTV Spor’da yer alan haberde tecrübeli stoperden geleceği için flaş bir açıklama gelirken Hummels’in bu sözleri Beşiktaş taraftarını heyecanlandırdı.

Mats Hummels yaptığı açıklamada “Önce finali atlatmak istiyorum. Haziran’da kararımı vereceğim. Emeklilik ihtimalim şu an olasıklar arasında en düşük ihtimal olanı. Ya Dortmund’da devam etmeyi ya da kariyerimi Avrupa’da sürdürmeyi istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Alman oyuncu, bu sezon Dortmund formasıyla 39 maçta süre aldı. Deneyimli defans oyuncusu bu maçlarda 4 gol 1 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak: FotoMaç