Süper Lig’in 36. haftasında Kayserispor’u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe’de, lider Galatasaray tarafından beklenen puan kaybı gelmedi. Bitime 2 hafta kala derbi öncesi 6 puanlık farkı koruyan ve avantajı rakibine veren Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal geleceği ile ilgili konuştu. 

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın gelecek sezon takımın başında olup olmayacağı merakla beklenirken, deneyimli teknik adamdan açıklama geldi.

‘BU KONULARDA KAFAMI YORACAK DEĞİLİM’

Kayserispor karşısında alınan galibiyetin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İsmail Kartal, geleceğiyle ilgili soruyu cevapladı. Kartal gelen soru üzerine şu cevabı verdi:

“Kendimle ilgili hiçbir planım yok, yapmadım. Ben Fenerbahçeliyim, Fenerbahçe’nin çocuğuyum. Bana gel dediler geldim, git dediler gittim. Herhangi bir şekilde kalma ya da gitme gibi bir planım yok. Bunları konuşmanın zamanı da değil yeri de değil. Fenerbahçe’de her zaman herkese kapı açıktır. Bu konularla kafamı yoracak değilim. Hafta sonunda oynayacağımız Galatasaray maçını düşünüyorum.”

Kaynak: Sözcü