Fenerbahçe bu sezon uzun yıllardır hasret kaldığı Süper Lig şampiyonluğuna son vermek istiyor.

Kanarya bu anlamda gerek yaz transfer dönemi gerek ara transfer dönemi kadrosuna pek çok yıldız ismi dahil etti.

Sarı-lacivertlilerde yapılan transferler büyük yankı uyandırmıştı. Fakat Kanarya’da bazı futbolcular uzun süredir gündeme gelmesine rağmen transferde mutlu sona ulaşılamamıştı.

Bu oyunculardan birisi de Arjantinli ön libero Guido Rodriguez olmuştu. Son olarak 30 yaşındaki yıldız isim ile ilgili olarak flaş gelişme yaşandı.

Milliyet’in derlediği habere göre Barcelona, Real Betis formasını terleten oyuncuya kancayı taktı. Betis’in başkanlığını yapan Angel Haro, Tangocu ile ilgili olarak, “Guido ile görüştük. Kendisine sunduğumuz yeni sözleşme teklifinin süresi doldu” açıklamasını yapmıştı. 29 yaşında ve 1.85 boyundaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Yer alan haberde Barcelona bu yapılan açıklamanın üzerine oyuncu ile ilgili fırsat transferini değerlendirerek erken davrandı.

2 YILLIK ÖN SÖZLEŞME TAMAM

Fabrizio Romano’nun haberine göre Barcelona, Real Betis formasını terleten Guido Rodriguez için kolları sıvadı.

Haberin detaylarında Real Betis ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek 30 yaşındaki Arjantinli orta sahanın, Barcelona ile 2 yıllık bir ön sözleşmeye imza attığı da aktarıldı.

Bu sezon Real Betis formasıyla 25 karşılaşmaya çıkan Guido Rodriguez bu karşılaşmalarda 2 gol atarken 1 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Kaynak: FotoMaç